Сушилице за ваздух

Кратак увод: суљилицу је нека врста великог капацитета сушења опреме са МИГ-суви теорија. Убрзано кретање топлог ваздуха погоне мокра материјала обустављени у топлог ваздуха, како би се побољшати процесом сушења и пренос ефикасност. Скоро сва вода која није везана је за је уклоњена након сувог ваздуха. не...

Mahsulot detali

Кратак увод:

Суљилицу је врста великог капацитета сушења опреме са МИГ-суви теорија. Убрзано кретање топлог ваздуха погоне мокра материјала обустављени у топлог ваздуха, како би се побољшати процесом сушења и пренос ефикасност. Скоро сва вода која није везана је за је уклоњена након сувог ваздуха. Нема погоршања третираних материјал ће доћи, а капацитет је много више од нормалног маљине су. Купце можете да постигнете већи профит у кратком времену.


Карактеристике:

1 . ниска инвестиција, ниском потрошњом енергије, мање окупације људских ресурса или биљку област, а широка применљиво опсега. Идеална модерну опрему.

2 . десикант уклањања влаге од прашкасти материјали за индустрију АПОТЕКА, хемикалија, храна, зграде, пластике итд., као скроб рибље брашно, со, винассе, феед, глутен, пластичних смола, минерални прах, прах за угаљ, муцоцхлориц киселина, А· С· Ц Бензоиц ацид, 2·3·ацид, ПВЦ сиржетне киселине полипропилен, Натријум сулфат, натријум пyросулфите и сл.


Радна теорија:

Суљилицу можете да уклоните влаге (углавном се односе на површинске влаге) убрзано из лако дехидрирано куглице, и прах. Материјали остати кратко време у суљилицу, што чини најбољу контролу квалитета производа. Наша компанија додаје скуп л ' појаииваи, Ротирај брзину од којих се бескрајно контрола може да нормално фен. Мокри материјали пролазе кроз пужни транспортер, у л ' појаииваи и онда потпуно иду заједно са топлог ваздуха. Сломљен и гурнуо рапидно ротациона чекићи, материјали претворити у добро честица. Онда у реду честице суше и крени ка излазу. На крају, иестице се у сушења цеви за додатно сушење са утицајем ветра. За мокро и јакој могу бити под утицајем ветра и даље настављамо бити сломљена, сушени док улази у цијев. Довршени производи су отпуштен из циклон за раздвајање, док мали део летења прах се рециклира циклон за раздвајање или торбу-тип прашина колекционар.


So'rov