Bosh sahifa > Biz haqimizda > Придружене компаније

Јиангсу Лиангyоу Агро машинерију Цо., Лтд

Јиангсу Лиангyоу Агро машинерију Цо., Лтд је специјализован за машине за производњу хране, сложена гнојива машинерију, трава обраде машине, био-енергетске опреме и инсталација за комплетан инжењеринг, која је прошла примљена сам на ИСО9001:2000 и ЦЕ. Наши производи су у широкој употреби на разним пољима, као што је зрно, нахрани, сточарство, рибља фарма фарма, сложене микробне ђубриво и окружење пријатељски индустрије. Зависи од технике технологију у наше поље и зрео пословну администрацију система који се производи од Лиангyоу не продаје па у домаћем, тржишту само такође су извезени у земљама европске, Африканац и у МОРУ. Нам феедова комплетну опрему за живине, стоке и рибља фарма су на врху производе који се извозе у иностранство. Наши производи су под називом част као андqуот; Кини позната Брандандqуот; андqуот; Кина Супериор производ андqуот; "од поверења за квалитет у Цхинаандqуот; и андqуот; Квалификована фирма за квалитет Супервисионандqуот;.
Узимање андqуот; Искреност је прави поузданост, квалитет осваја маркетандqуот; као наше пословне филозофије, по нам напредне знамо како, врхунског квалитета и задовољавајуће услуге, које смо стекли поверење наших купаца. Такође смо стекли обилан и одличан практичним искуствима у феедова комплетан инжењеринг, зрно преносећи инжењеринг, микробне окружење пријатељски инжењерство и инжењерство за складиштење. До нам научне дизајн одлична технологија, добар производ, пажљив и савршено сервиса, желимо да се ухватите за руке са корисницима наших услуга, напредују заједно и сарадјују искрено, тако да створи сјајна будућност.

Wеб локацију:www.fdsp.Cc

Јиангсу Лиангyоу силоса инжењеринг Цо., Лтд

ЈиангсуЛиангyоуСилоЕнгинеерингЦо ., ЛтдислоцатединСциентифицандТецхнологицалИндустриалПарк, Зхонггуанцун,Јиангсу провинције. Компанија специјализована за истраживање, развој и дизајн челичних силоса инжењерства и разне технологије материјала за складиштење и продаја и сервис сродних производа. Своје производе су широко распрострањена у пољу пољопривредних, пољу индустријске и местима као што су храна, феед, уље, брашно, се спрема, хемикалије, изградњи материјала, Луке и заштите животне средине. Компанија је окупио велику групу професионалних таленат и менаџере који су били умешани у целик сило индустрије за много година, и има успјешно управља и спроведен стотине пројеката челичних силоса за Омогућавање купцима да стварно сведок квалитет "Лиангyоу" челични силоси од истраживање, развој и дизајн на челичне силосима за имплементацију пројеката и из профаза консултација у продаји услуга.

Компанија је способан за пружање купцима са 30 8 000 тона челика силосима разне спецификације и подухват један пакет кључ у руке пројеката укључујући спаковану технологија дизајна, грађевинарство основни дизајн, подизање преносећи, чишћење, магнетни одвајање, сушења, мерење, мерење температуре, пушио или иде, хладњаче, топлоту очување, с вентилацијом и дедустинг и дизајн, производња, инсталација, отклањање грешака и обуку Професионална подршка опреме као што су аутоматско контролним системима. У међувремену, клијентима даје подршку опрема као што су лифтови канту са преносећи капацитет од 20 и 1 000 тона по сату, Грталица дна транспортери и транспортери појасом.

У пословна филозофија "Wин поверења искреност, направи успех и квалитетном", компанија је био јачи због својих напредном развоју филозофије, одличан операција управљања и одличан за производњу менаџерски тим. Компанија тежи да постане модел за складиштење индустрије до десно од својих квалитета високог квалитета производа, напредне технологије и добру услугу. На основу Кине и са којима се суочава на свету, пружа купцима са домаћим и у иностранству напредне технологије.

Wеб локацију:www.liangyousilo.com

ЈиангсуЛиангyоуРенеwаблеЕнергyМецханицалЕнгинеерингЦо., Д.о.о.

ЈиангсуЛиангyоуРенеwаблеЕнергyМецханицалЕнгинеерингЦо ., Лтдисестаблисхедонтхебасисоф "Ренеwаблеенергyмецханицаленгинееринг индтитуте сарадњу пронашао ЗхеЈианг универзитета и компанија Лиангyоу" и андqуот; Обновљива енергија машинство технолошки центар за сарадњу пронашао универзитета ЗхеЈианг и Лиангyоу цомпанyандqуот; и то је специјализован за производњу биомасе пелет машинерију и биомаса ђубриво машине, као и дизајн, производња, инсталације, продаја и сервис стамбено решења.

ФорБиомассФуелПеллетинг :онбасисофабсорбедадванцедтецхнологyфорбиомасспеллетингфромаброад , wеарелеадингцомпанyтодевелопинде-
пендентлy кључ опрема за биомасе пеллетинг за пољопривредну усеве у Цхина.Меанwхиле, то може бити пеллетед за губљење шумарство, превише. Могу да се прилагоде и дизајнирају пројекат кључ за све врсте материјала за купце према њиховим разним захтев, материјала и локације.

За биографију ђубриво, органским ђубривом: Посветили смо се за Рандамп; Д од органско једињење ђубриво за много година и преузмемо кључ пројекат са капацитетом 10 000-100 000 тона годишње. То може бити произведен за органским ђубривом, као што су гнојиво ПИЛЕ, СВИЊЕ, СТОКУ и губљење зрна, отпадне воде андамп; органски отпад након слагање ферментацију и Гранулација. Са андqуот; похвалан бт искреност, успех кроз квалитет андqуот; концепт и напредне технологије, врхунског квалитета и најбоља услуга, фокусирамо се на развој енергије биомаса и биомаса гнојиво пеллетинг технологију, направи цонтионуоус иновација, промена пропадне у благо, дати подстицај за цхинаанд #39; с развој обновљиве енергије и преоптерећености, индустриализе обновљиве енергије и допринесе среднине заштиту.

Wеб локацију:www.fdsp-Reme.com