Лежиште за кабловску

Арматурна мрежа кабловске лежиште имамо Немачка-тип Арматурна мрежа кабловске лежиште, француски тип мрежица кабл тацну и корпу-тип мрежица кабл лежиште. Такође , смо можете прилагодити различите врсте мрежица тацну кабл, мердевине кабл тацну и кабловску путем кабла лежиште зависи од захтева купаца. Отворена структура мрежица тацну кабла омогућава...

Mahsulot detali

Арматурна мрежа кабловске лежиште

Имамо Немачке-тип Арматурна мрежа кабловске лежиште, француски тип мрежица кабл тацну и корпу-тип мрежица кабл лежиште. Такође , смо можете прилагодити различите врсте мрежица тацну кабл, мердевине кабл тацну и кабловску путем кабла лежиште зависи од захтева купаца.

Отворена структура мрежица тацну кабла омогућава максималну вентилацију и топлоте разуздан живот кабла, као и постављен у ваздуху. Грејање не окупиће се заједно, тако да га можете да сачувате потрошње енергије и оптимизацији перформанси је кабл. Отворене структуре такође могу да избегнем скупљају воде, прашине и крхотина, спријечити лако узгајање бактерија. То је чистији и можете да смањите ризик од ватре или других сигурносних пропуста.

Све посебне улоге укључујући скретања, троје, четири начина, линтелс итд, ће бити обрађена од стране равно лежиште на сајту и не треба да буде готова у фабрици. То можете да сачувате скуп Прилагођавање трошкове и време и да заврши пројекат раније.

Лежиште за кабловску мрежица је широко применљива у различитим индустријама укључујући петролеум, хемијској, челик, хране и пића, банкарство, транспорт, канцеларије, компјутерској соби и друге. Све више то пријатно купаца услуга у домаћем и у иностранству.

Израњање третман: елецтрогалванизинг, електро-поцинковани, цинк-никл, дацромет, ХДГ (цинковање-дип), пассиватион, електролитичке полирање.


Лежиште за право кабл корита

Спецификације : Спецификације могу прилагођавати зависе од пројекта.

Производни процес: компјутеризовану дизајн, механичке и формирао производње;

Топло цинковање Површинска заштита.


Карактеристике:

То одлике флексибилни скупштина, брза уградња, лако одржавање, и многи су се користи електрична контрола дистрибуције каблова и жица лежи у затвореном простору, на отвореном, кабл ровова, тунела и других инжењеринг.


So'rov