Континуирани зрна фен

Континуирани зрно фен Увод: пун континуирани сушења теорија се примењује за континуирано зрно фен за косу. Зрна се слити торањ кроз довод на врху машину за сушење, а онда се слити зрно колона полако гравитацијом. Зрна су сушени прво од стране ваздушни компресор, онда хладило...

Mahsulot detali

Континуирани зрно фен за косуУвод:

Пун континуирани сушења теорија примењује се континуирано житарица фен за косу. Зрна проток у кулу кроз довод поврх свега умашине за сушење, а затим се слити зрно колона полако гравитацијом. Зрна су сушени прво од стране ваздушни вентилатор, онда хладило ледених компресор испод машину, а на крају потиснуто кроз дно сушилице.


Континуирани зрно фен за косу цхарацтеристицс:

1 . велики излаз, висока ефикасност, ниском потрошњом енергије са непрекидним операција од 24 сата, која се може применити на великог капацитета сушења, испуњавање сушења услова за крупна обраде биљке, фарме, маст биљку и магацина промет центар итд.

2 . зрно колону од исушивања машине су се окупили са високим нивоом угљеника челична жица мрежица, поцинковани вијачним тањир и попрскао угао ирон, који остварује најбоље сушење ефекат и дужи живот ради.

3 .Вариабле -брзина пражњења Ролер се примењује на дну фен за косу, који контролише зрно брзина протока у колони зрна. Празни брзина, температура и влага су у реалном времену под контролом отпуштањем Ролер. Његове убод тачке елиминисање дизајна можете ефикасно спречавање материјала се сломио. Прекрцајних машину да интензивно меса зрна, што осигурава материјале више једнообразно греје.


Предности зрно фен машина:

1 . ниска температура:

Према различитим типовима зрна, купце можете да подесите сушења температура. Ниска температура технологија штити зрна из бити оштећен.

2 . велики ваздух протока:

Примењује се супер запрегу вентилатора. Центрифугалне вентилатор ниске буке и анти-преоптерећења константно послује без вибрација. Спор старт-уп модел осигурава уједначено диће и дуго радно живот.

3 . мале инвестиције:

Мулти топлотних извора се примењују као парни, природног гаса, лож уље или пиринац љуљтуру сл. температура од којих може да се прецизно контролише како би се осигурало квалитета зрна. Поред тога, високо-употреба топлоте смањује сушење трошак. Континуирани обрада технологија осигурава великог капацитета и високе ефикасности, чиме се смањује потрошњу енергије.

4 . дуго радно живот:

Фен за косу континуирани зрно је дизајниран за на отвореном стил без потребе изградње радионица. Поцинковани челични тањир је пријавио за ваздух нето и главне улоге. Кола има добар изглед и затварам као дуго радно живот, а могу бити оперисао цео дан на отвореном у каквим условима.

5 . једноставно руковање:

Систем за контролу ПЛЦ додир екрана можете да прикажете и контролу оперативних параметара опреме, сагоријевања параметар писача и сушења параметар жита итд. Компјутерски систем контроле је једноставан и били хуманизовани која има функције као забрињавајуже даљински управљач, аутоматско дијагноза, уклањање проблема и сл.

6 . ниска одржавање трошак:

Материјали и резервни делови примењена на фен су издржљиви са ниским неуспех стопом. Примјењује се лако растанак муњу да фен љуске везу, која је отпорна и дуготрајна. Сви електрицни систем и компоненте у складу НЕМА стандард.


So'rov