Нахрани силос за индустрију

Савремени млин нахрани животиња обично има огроман обраду капацитет на масовно зрно посебно кукуруз/кукуруза, соја. Бит ће напоран рад због рада таквог масовног материјала у тона по снагама, чиме је дубоку жељу зрна масовног аутоматско руковање систем за концентрата, то је магацин главнине сило система...

Mahsulot detali

Савремени млин нахрани животиња обично има огроман обраду капацитет на масовно зрно посебно кукуруз/кукуруза, соја. То ће бити напоран рад због рада таквог масовног материјала у тона по снагама, тако дубоку жељу зрна масовног аутоматско руковање систем за концентрата, то је масовна стораге система силоса за концентрата, а такође може да се примени у млин за кукуруз/кукуруза или пшенице, уље млин и друге индустријске.Регал за складиштење нам масовног за животињске Феед млин обично испоручују заједно са концентрата и дизајнирао заједно.

У концентрата да стоку феед је често ускладиштена у уским бетон силосима високо до 20 метара. Пуњење на силосима генерише много прасине. На дну у силосима, пужне транспортере отпустити Нахрани стоку. Да бисте избегли у стању мировања покренут од преграду или оверфиллинг на силосима, потребан вам је ниво меру.

Силоси различитих капацитета за убацивање складишта произвео ФДСП: поцинковани оквир, могућност пнеуматски учитавање, Приказивање прозора.


Неколико типова димензија за различите потребе.

Лако нахранити утичницу.

Без гурања.

Феед је свеже.

Силоси са централном центар или децентер.

Мердевине са сигурносне ограде.ПартсСилоСизес

Диаметер(м)

Хеигхт(м)

Волуме(м³)

4

6

75.36

5

7

137.34

6

8

226.08

7

9

346.14

8

10

502.4

WецаналсоПровидеотхерларгесизесаццордингтоцлиент'среqуирементс

So'rov