Пуне аутоматизације микро дозирања скале

Потпуно аутоматско мицроелемент груписања скале је врста високе технологије интелигентна Електрична опрема која је дизајнирана за индустријску микро материјал груписања систем. За пудер, куглице, комади и масовног материјала у различитим окружењима индустрије, то могу да урадим следећи радови аутоматски и...

Mahsulot detali

Потпуно аутоматско мицроелемент груписања скале је врста високе технологије интелигентна Електрична опрема која је дизајнирана за индустријску микро материјал груписања систем. За пудер, куглице, комади и масовног материјала у различитим окружењима индустрије, то могу да урадим следећи радови аутоматски и прецизно: аутоматска микро материјалне ликвидности"," потпуно аутоматско квантитативне груписања "и" потпуно аутоматско транспорт контроле. То је стабилан и прецизан, значајно побољшава индустријске микро материјал груписања ефикасност и тотално се избегава могуће грешке направили Ручна груписања и бацање.

Разне акције регале, преокренула Хопер скале и транспортне уређаје доступне према захтевима купаца. А према дозирању количине, једну скалу, дупло Ваге и Ваге мулти могу бити погорљава да упозна различите услове.

Функције и функције

1 . складу са материјалним формулу у компјутер, потпуно аутоматско тежине, груписања и транспорта може се направити прецизно.

2 . отказивање од стране ручног груписања могу темељно избећи. Квалитет производа је стога загарантован.

3 . одступање од једне материјалне динамичке груписања бити не више од ± 0.03% од максималног капацитета, што је међународна напредну технологију.

4 . груписања брзина: груписања брзином од једног материјала може достићи 30кг/28с, на основу које се пакује сврдло је 110мм и материјалне пропорција је 600 кг/м ³, а то је Међународни напредне технологије.

5 . тројку виси систем је лако скупштина, растављање и одржавање.

6 . специјалне производње дозирања сврдло пријавио се за специјалне материјале тако да добро флуидност и лоше флуидност материјали могу бити транспортовани ефикасно када дозирање.

Потпуно аутоматско мицроелемент груписања скале је широко распрострањена у храни, храна, медицине, хемијске индустрије да схватите аутоматско транспорта пире кромпир и пелет микро материјала и потпуно аутоматско груписања.


So'rov