Зрно индустрија силос регале за складиштење житарица

Силос за житарице, такође по имену зрно регала, силоса за складиштење, је крупна контејнер за складиштење. Као своје име указује силоса за складиштење се користи за складиштење пољопривредне производе за кућних апарата или велике млину пројектима. Силос за житарице је у широкој употреби за складиштење зрна као пиринач, кукуруз, пшеницу, соју...

Mahsulot detali

Силос за житарице, такође по именузрно регала, силоса за складиштење,је контејнер за складиштење великих зрна. Као своје име указује силоса за складиштење се користи за складиштење пољопривредне производе за кућних апарата или велике млину пројектима. Силос за житарице је широко кориштен за похрањивање зрна као Рајс кукуруза, пшенице, соје, Барли, Сирка, сунцокрета, палм кернел, хељда, просо, Брене, пеас, пасуљ, рапесеедс, репе семена, кикирики, рyе семена, брашно, нахрани, ситне житарице и и друге Балк зрнасти усеве, итд. Пре цацулатинг јачину челичних силоса за масовну зрно, морамо знати густину зрно, а онда инжењер може да понуди погодан житарица за складиштење решење за купца.

Генерално за складиштење челичних силос укључујући три дела:кров силоса, силос тело, дно силоса.

У различитим дизајн, инжењер ће додати други систем, као што је вентилациони систем, прецлеанинг систем, фен систем зрна и нивоа монитора, изражавајући систем, мерење температуре, итд. Која одговара опреме зависи од цустомеранд #39; с стварним потребама и локалног окружења.


Предности нам челичних силоса:

1.Добар ваздух-стезање, нема потребе да бринете о цури за складиштење материјала.

2.Контролисање температуре, ДЦС контролисање, било који тип сензора, индикатор нивоа може бити инсталиран унутра у силос. Може се схватити у реалном времену надзор од стране рачунара.

3.Одлична стабилност захваљујући Липп систему.

4.Челични силоси стално зрна сигурно више.

5.Већи капацитет складиштења мањи простор.

6.Челични силоси избегли проблеме због влаге у случају кише.

7.Лакше да истоваримо.


Из анализа почетне локације за развој прилагођених зрно план за складиштење до коначног завршетка пројекта,ФДСПМогу ли снабдем професионално решење да одговарају вашим потребама и да увећате своје профитабилност.


Градилиште силоса за складиштењеА

Већ Прешли смо на ИСО9001:2008 у 2014 години ЦЕ сертификат у 2013 години и СГС цертификат.

Топло поздравите твоја истрага и посјетите!


ПартсСилоСизес

Диаметер(м)

Хеигхт(м)

Волуме(м³)

7

8

307.68

8

9

452.16

9

10

635.8

10

11

863.5

11

12

1140

WецаналсоПровидеотхерларгесизесаццордингтоцлиент'среqуирементс

So'rov