Хоризонтална циркулација фен за косу

Хоризонтална циркулација фен главне карактеристике: топлота поново Затегни комору и рециклирање топао ваздух се примењује на хоризонтални циркулацију фен за косу, што штеди енергију и смањује трошкове. Подручје контакта у погребну одају са материјала је направљен од Иноxа како би се осигурало квалитет производа...

Mahsulot detali

Хоризонтална циркулација дрyермаин карактеристике:

Топлота поново Затегни комору и рециклирање топао ваздух се примењује на хоризонтални циркулацију фен за косу, што штеди енергију и смањује трошкове. Подручје контакта у погребну одају са материјала је направљен од Иноxа како би се осигурало квалитет производа. Мулти -појасева возила спречава преламање куглице. Осим тога, појасева брзина је прилагодити контролу сушења трајање. Струја топлог ваздуха се могу прилагодити према материјалне карактеристике и сушења захтевима да се осигура најбољи квалитет. Самоиистеже систем се примењује на дну коморе опрати преосталих праха и честица.Хоризонтална циркулација фен за косује широко распрострањена поступати са високом нивоу истискивање куглица хране и аqуа феед.

1 . међународни напредну технологију: клати берзански дистрибуције уређаја осигурава униформу дистрибуција материјала и влагу.

2 . средње-молекуларни полимер нето или нерђајући челик екрана, ударио тањир се примењују узрок нема материјалне вири и иистоже.

3 . јединствени ваздух систем вентилације: Кружни канал можете да промените ток правац према стварне потребе.

4 . увала и утичницу односно распоређене су на различитим сушења временским периодима, који се могу лако прилагодити температуру и влажност ваздуха Плуг и контролисати брзину сушења. На овај начин могу се осигурати добар квалитет и висок степен за леиење.

5 . модуларна структура: дужина и правац може бити састављан слободно упознати различите услове. Мрежица појас и екрана таблица има два слоја (три слоја и више може прилагодити), док је ширине 1.2, 1.8 и 2,4 милиона може да се изабере. Стандардне компоненте се могу прикључити у складу са излаза клијената и садржај влаге.

6 . фен и хладњак могу се комбиновати и трајање се могу прилагодити.

7 . чишћење змај је опремљена за суочавање са пудером и честица.


Применљиво опсега

Сушења (стабилизација и хлађење) на пелет, комад и стриптиз у облику материјала за феед и прехрамбеној индустрији. Лечење и сушења проблеме од екструдиране аqуа хране, нормално куглица хране или хране може ефикасно да се реши. Коначни капсуле су идеална вода опирање перформансе и добар изглед. топлог ваздуха систем рециклаже је штеди енергију, ниске цене и поуздан.


Тецхницалпараметерс

Тип

Хандлингцапацитy

Дрyингареа

Белтwидтх

Маинмоторпоwер

Моистурередуцинграте

(т/х)

(м2)

(м)

(КW)

(%)

СХГW120 × 2

2-2.5

20.8

1.2

28

15

СХГW180 × 2

3-4

30.8

1.8

34.45

15

СХГW240 × 2

4-5

40.8

2,4

62.45

15

So'rov