Индуктивним индикатор за воду

Индуктивним овај индикатор је интелигентна осећа уређај за откривање нивоа стања, која се састоји од нивоа осећа сонде и интелигентни контролер. Интелигентна дисплеј и контролу излаза по стању у нивоу сагледана сонду. Ради на принципу: сонду...

Mahsulot detali

Индуктивним овај индикатор је интелигентна осећа уређај за откривање нивоа стања, која се састоји од нивоа осећа сонде и интелигентни контролер. Интелигентна дисплеј и контролу излаза по стању у нивоу сагледана сонду.


Принцип рада:

Сонда открива варијацију нивоа околног материјала, и најмодернију модул генерише одговарајућу фреквенцију осцилација према варијацију. То ће бити претворен у аналогни сигнал и убацим у рачунало процесор. Процесор рачунара ће приказати и контролу излаза према степену нивоа варијација Упоређивањем параметре материјала ниво пре и после.


Основне функције и предности:

1 . се осећа сонде и контролера, могу да буду раздвојени; То можете да радите у условима који има високе вибрације.

2 . индикатор нивоа индукциони је интелигентна ниво уређај за очитавање и потпуно разликује од традиционалне индикатор нивоа механички пренос систем.

3 . то може да се користи за прашкасти материјали, зрнасти материјал, иверак материјал и влакнастих материјала.

4 . то је у широкој употреби у берзански регале праха, зрнасти и иверак материјала у различитим индустријама, укључујући зрна хране, феед, хемикалија, металургији, АПОТЕКА, итд и опрему обраду силосима за производњу дизајна у више индустрија.


So'rov