Мрежица појас фен за косу

Кратак увод: челик мрежица фен се примењује као транспортне траке, која највише одговара редовне или неправилне материјала (попут угља, руде, формирање блока, хране и поврћа и сл.). Фен за косу мрежица појас се може користити са другим уређајима или сами. Уређај је у широкој употреби за металургије, зграде, керамику...

Mahsulot detali

Кратак увод:

Фен за косу челичних мрежицапримењује се као транспортне траке, која највише одговара редовне или неправилне материјала (попут угља, руде, формирање блока, хране и поврћа и сл.). Фен за косу мрежица појас се може користити са другим уређајима или сами. Уређај је у широкој употреби за металургије, зграде, керамику, ђубриво и тек хемијске индустрије. Такође је идеалан уређај за сушење хране и поврћа.


Принципи рада:

Фен мрежица појас је врста групне и фен за косу, са електро гријање, парним грејањем, топлог ваздуха грејање као главно гријање метод континуиране производње. Материјали треба и њега на челичних мрежица од 12-60 рупа једнообразно. Мрећица бити схутт лецоцкед по опрему како би топлог ваздуха кроз материјале док иде пара излази из влаге уклањању рупе. Цела уређај се монтира по неколико стандардних компоненти и како би се сачували простор, модуларни тип примјењује се. Нормално , сушилица има три слоја са две собе или пет слојева са две собе, а дужина је 6-40м, док је ефективна ширина 0.6-3.0 м.


Применљиво опсега:

Хемијски инжењеринг, храна, медицински, зграде, електро индустрија итд, посебно за комад, стриптиз и куглица у облику материјала са добро бреатхабилитy. За лепљење материјала од остатака у облику, можете бити Исцрпли су након што је у облику пеллетизер или Екструдер бенд.


Предности

1 . мале инвестиције, брзо сушење брзину и интензитет високо испаравањем

2 . висока ефикасност, великог капацитета и одличан квалитет

3 . стандардизована за производњу, а могу бити дизајниране у складу са стварним капацитетом

4 . да оствари најбоље сушења ваздуха износ, грејање температура, материјални повољније и храњење брзина могу контролисати.

5 . конфигурација десигнабле уређаја, и прање појас мрежица и материјал за хлађење систем може да се примени.

6 . већина ваздух може рециклирати, чиме се штеди енергија.

7 . јединствени ваздух дистрибуције уређаја чини униформна расподела ваздуха, а осигурава добар квалитет.

8 . пара, топлота-Проводни уље или гориво бензин грејалицу може да се примени.


So'rov