Пиљевина фен за косу са Једноцилиндрична

Пиљевина фен за косу са Једноцилиндрична главни оперативни принцип ињекцију Лулу и ротацију ваљка да радимо заједно када се пиљевина у суљилицу. Од среће и флуидизед материјали који се у потпуности обратите се топло ветар и онда сушења је готов. Пнеуматски пиљевина сушења машина: мокар барут и...

Mahsulot detali

Пиљевина фен за косу са Једноцилиндричнаглавни оперативни принцип

Ињекција Лулу и ротацију ваљка це радити заједно када пиљевина у суљилицу. Од среће и флуидизед материјали који се у потпуности обратите се топло ветар и онда сушења је готов.

Машине за сушење пнеуматски пиљевина:Мокар барут и пелет пиљевину це бити непрекидно одаслан за сушење цев пужни транспортер. Током велике брзине преноса и дисперзије вруће грипа, вода ће да испари, а затим прах и пелет сува производа постиже.

Компоненте:ваздух грејалица, за транспорт, пнеуматски сушења цев, циклон за раздвајање и запрегу вентилатор и сл.

Купци могу да бирају погодне пиљевину фен за косу према излазу.


Применљиво опсега:

Комбиноване сламнатим горива, Угљева машине, пиљевина пелет гориво, компримоване пиљевина, пољопривреде и сточарство инжењеринг итд и сушење пољопривредних материјала са целулозом као кукуруза од сламе соје сламе, Памук од сламе, жито од сламе, Сирка сламе, пиљевина, дрва за бријање, гинкго лист, лист Дуда итд.Ротарy дрyерструцтуре

фен за косу машина је формиран од ротарy тело, укидање бладе, вози уређаја, који подржавају уређај и заптивање прстен.
Карактеристике:

1 . високо сушења снага: довољно топлоте еxцханге с топлим ваздухом може постићи материјали су склизнула укине уређај за фен.

2 . кратко трајање сушења.

3 . пиљевина Фен има једноставна конструкција са мање занимање, који се могу лако оперисали и одржавају.

4 . велике руковања капацитета и високу топлинску ефикасност.


So'rov