Дрво Дебаркер

Дрво дебаркер (дрво пилинг машина) се користи за пилинг Кора од дебла, углавном користи у биљна и Милс папир и дрво са седиштем засади који ће користити евиденцију дрво као сировина. Уз мала улагања, ниска потрошња енергије, мање простора окупирана, трошкови ниске изградње, високог капацитета и...

Mahsulot detali


Дрво дебаркер(дрвени пилинг машина) се користи за пеелингбарк од дебла, углавном користи у биљна и Милс папир и дрво са седиштем плантwхицх ће користити евиденцију дрво као сировина. Уз мала улагања, ниска потрошња енергије, мање спацеоццупиед, ниски трошкови изградње, Хигхцапацитy и другим карактеристикама. Погодан за повезивање средњих и великих величинеСецкалица за дрво, као и дозирање ефекат.Зуб ролл дрвета дебаркеропрему да гули епидермалне евиденције, који је подељен на један крај отпуста и страни отпуста, њени ликови су високи гули се ефикасност, тешке оптерећења, велике брзине, отпорност на хабање, високу отпорност на корозију. То могу бити произведена као потреба клијента.
Структура принцип:

Евиденције из горњег сиденеар диск јединицу у дрвене дебаркер машина, са вози мотор и диск компоненте, пилинг машине са зуби ће окрене одређеном правцу, ће упутити пилинг кору са, док се ротира пилинг ваљак ће окупити на wоодлогсмове, тако да хрпу евидентира котрља горе-доле, дирљиво, ударање, руббингеацх друге између евиденцијама. Тхебаркс ће бити пееледдоwн и кроз од ролера и тањир зуб отпадне на покретне.
Структура функције:
1 . ако користите отворени силосима, цанфеед са једне стране и испуштању са друге стране, избегавајте постојеће ролера гули машина храњења/празни без струје, уверите се да је висока ефикасност.
2 . требало би да тхетеетх сегменте утицај на дрвене, не само да евиденцију дрвене кружне покрете, а која ротира око себе. Па пилинг ефикасност ће бити врло велика, посебно за прехладу, суво и напорно трапер врста дрвета евиденције биће има добар пилинг нето стопу.
3 . многи су прилагодљивост, мацхинецан хандледифферент врсте, пречник, Дужина и облик дрво евиденције. Због дрвене евиденцију неправилно куца ротарy мовементдуринг раде пилинг, па чак и закривљеним паузе сегмената на евиденцијама дрво може бити тоуцхедwитх зуби врло добро. Стога , савијање дрвета евиденције могу бити отворене врло добро него остале машине...
4 . требало би да направа је стационарни, енергетске потрошње ће бити врло мали, стопе неуспеха ће бити веома низак. И одржавање оптерећења је као мали. Вибрација и буке вољу бемуцх нижа од бубањ гули машина, дрвене дебаркер можете директно ради, чак и без основну инсталацију, еасyоператион.

Технички параметар:

Модел

ББП260/11

ББП270/15

Роторандамп;#160;ДИМЕНСИОН(мм)

630*11385

680

Ротора Спеед(рпм)

78

40-80

Цапацитy(М3/хоур)

12-20

20-35

Поwер(кW)

45

75

Wеигхт(кг)Технички параметар:

Модел

6

9

12

Цапацитy(тон/хоур)

7-15

15-25

25-30

Поwер(кW)

7.5*2

7.5*2

7.5*2

Ленгтх(мм)

6300

9000

12600

Wидтх(мм)

1310

1500

1550

Хеигхт(мм)

1550

1700

1650

Wеигхт(тон)

4

5

6

So'rov